Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke zrak voda NIBE SPLIT paketi od 1 do 6

Toplotne črpalke zrak voda NIBETM lahko naročite tudi po v naprej pripravljenih paketih. Kateri paket bi bil najbolj primeren za vas, je odvisno od različnih faktorjev, kot so npr. velikost objekta, lokacija objekta, potreba po sanitarni vodi in drugih podrobnostih na sami lokaciji ter seveda od vaših želja in potreb.

Nibe Split paketi od 1 o 6Zato predlagamo, da nas kontaktirate, da se dogovorimo za brezplačen ogled vašega objekta in se skupaj pogovorimo o pravi izbiri paketa oz. toplotne črpalke za vas oz. vaš objekt. Vsi paketi so primerni tako za priklop na obstoječe ogrevalne sisteme kot tudi za novogradnje. Vsak izmed paketov vsebuje zunanjo in notranjo enoto in je zasnovan tako, da so prav pri vsakem mogoče najbolj optimalne učinkovitosti (COP) tako za ogrevanje kot tudi hlajenje in seveda tudi za pripravo sanitarne vode.

Možnost je, da se dogovorite za ločeno notranjo enoto in bojler za sanitarno vodo, t. i. regulacijska omara »hydro box«, lahko pa se naroči »all in one« notranja enota. Prav vsi paketi omogočajo uporabo tudi v precej hladnih področjih, saj so v osnovi zasnovani za zahtevne skandinavske vremenske pogoje in prav vsi so testirani po EHPA standardih.