Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Vodovod

Vodovodne inštalacije

Brez naprav za oskrbo z vodo bi bilo življenje sodobnega človeka nepredstavljivo. Razvodni sistemi se vse bolj izvajajo s plastičnimi (PeX = zamreženi polietilen) cevmi, ki ima dolgo življenjsko dobo. Podjetje Instalacije Štrus ima dolgoletne izkušnje na področju vgradnje vodovodne inštalacije. Načrtujemo in vgrajujemo jih po vaših željah, poleg tega pa vam svetujemo z nasveti. Pogoj za dolgo življenjsko dobo instalacij so kakovostni materiali in kakovostna izvedba. Poskrbite, da bo vaš vodovod ustrezno projektiran, izveden in vzdrževan.

 

Kanalizacija

Hišno kanalizacijo uporabljamo za odvajanje odpadnih in padavinskih voda. Odpadne vode nastajajo v kuhinjah, kopalnicah, WC – jih, garažah in povsod, kjer so umivalniki. Meteorne ali padavinske vode ob nalivih pritekajo s streh, se zbirajo na dvoriščih, raznih platojih in terasah.

Hišna kanalizacija >>

 
Zbiranje in uporaba deževnice

Za večino dnevnih potreb v gospodinjstvu bi lahko vodo pridobivali iz drugih virov in tako zelo zmanjšali porabo pitne vode iz javnega vodovodnega omrežja. Uporaba deževnice je lahko zelo dobra rešitev. Preprosto jo je zbirati v večjih posodah, vendar je tako primerna le za pranje avtomobilov in  zalivanje vrta. Lahko pa v hišo poleg klasične vodovodne napeljave, po kateri priteče voda iz javnega vodovodnega omrežja, vzporedno napeljemo še cevi za deževnico, katero je potrebno pred tem prečistiti. Takšna voda je primerna za umivanje, pranje posode ali perila in za čiščenje.

Zbiranje in uporaba deževnice >>