Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Stropno hlajenje

Ogrevanje hiše ali poslovnega objekta je pomemben del investicije, zato je treba o njem temeljito razmisliti. Večina se ob tem še vedno zateče k tradicionalnim rešitvam – centralnemu ogrevanju z radiatorji, pozablja pa na to, da sodobna tehnologija ponuja mnogo boljše in učinkovitejše rešitve. Takšna smiselna rešitev je tudi stropno ogrevanje in hlajenje. Morda zveni nekoliko nenavadno, saj je stropno gretje za mnoge še vedno popolna novost, a tehnologija za stropno gretje ni več tako nova, da ne bi bila preizkušena in zanesljiva. S svojo zasnovo stropno hlajenje in ogrevanje zagotavljata, da se stanovanje pozimi ne ohladi, poleti pa ne pregreva, zato zlahka vzdržujete želeno temperaturo.
 

Stropno ogrevanje in hlajenje hiše

Stropno gretje je ena izmed najbolj smotrnih investicij, za katere se boste v življenju odločili. Gre za nizkotemperaturni način ogrevanja hiše, ko je dolgoročno smiseln in opravičljiv. Sistem za stropno ogrevanje se – kot že njegovo ime pove – namesti na stropne površine ali na poševnine v mansardi in ima izjemno dolgo življenjsko dobo, zato vam ga ne bo treba menjati večkrat v življenju. Poleg tega stropno gretje in hlajenje ne zaseda koristnega prostora v vašem stanovanju, tako kot nekateri drugi sistemi, in boste lahko popolnoma izkoristili prostor, ki vam je na voljo. Radiatorji in ostala grelna telesa so stvar preteklosti!
 

Stropno gretje za prijetno toploto in estetski videz

Še vedno niste popolnoma prepričani, da je stropno gretje prava rešitev za vas? Oglasite se v podjetju Štrus in naši strokovnjaki vam bodo pojasnili vse podrobnosti. Katere prednosti vam pravzaprav prinaša stropno ogrevanje? Prihranili boste prostor, saj je celoten sistem nameščen na strop, poleg tega pa vam stanovanja ne bodo kazili radiatorji. Poleg estetskega vidika je najpomembnejše dejstvo, da sistem za stropno gretje oddaja prijetno in nevsiljivo toploto, ki ne izsuši zraka v prostoru. Tovrstno ogrevanje hiše je smiselno tudi zato, ker se z njim izognete neprijetnemu dviganju prahu, ki je v zimskih mesecih prava nadloga, če uporabljate tradicionalno centralno ogrevanje. Stropno ogrevanje in hlajenje je prava odločitev, saj bo klima v prostoru vedno ustrezna – poleti prijetno hladna, pozimi pa domačno topla.