Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke cenik

Vas zanima kako dobiti toplotno črpalko ceneje? Želite zmanjšati strošek ogrevanja in hlajenja ter denar porabiti v druge namene?


Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite za brezplačno svetovanje o toplotnih črpalkah na 041 944 610 ali 031 441 274 in pomagali vam bomo izkoristiti subvencijo iz EKO sklada ter tako prihraniti zajeten kupček denarja.


Cena toplotne črpalke je odvisna predvsem od načina vgradnje in izbranega tipa naprave. Zato za natančno ponudbo pošljite povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati tisto toplotno črpalko, ki je za vas najprimernejša in najcenejša. Dejstvo pa je, da je cena toplotne črpalke lahko veliko nižja, če se izkoristi subvencija EKO sklada.


Toplotna črpalka za svoje delovanje namesto fosilnih goriv izkorišča obnovljive naravne vire (zrak, voda, zemlja), zaradi česar je za toplotne črpalke cenik dolgoročno gledano že veliko prijaznejši. Življenjska doba toplotnih črpalk je več deset let in ker se strošek za pogonska sredstva za toplotno črpalko bistveno zniža, se tudi investicija za toplotno črpalko zelo hitro povrne. Posledično ne boste zgolj znižali stroška ogrevanja in hlajenja vaših bivalnih prostorov, ampak boste prihranili tudi zajeten kupček denarja, ki ga boste nato lahko porabili v druge namene. Tako cena toplotne črpalke kar na enkrat postane sprejemljiv strošek investicije. Hkrati je vsaka toplotna črpalka tudi zelo prijazna do naravnega okolja, saj za svoje delovanje ne potrebuje fosilnih goriv, ki so velik onesnaževalec okolja, v katerem živimo.


V kolikor upoštevate vsa navedena dejstva, je za toplotne črpalke cenik kar na enkrat zelo prijazen tudi do vašega žepa, pa čeprav je cena toplotne črpalke, ki jo je potrebno plačati ob nakupu in vgradnji, na prvi pogled visoka. Da, prav ste prebrali, za toplotne črpalke cenik je primeren za vsak žep, če ga le pogledate s pravega zornega kota, torej kot dolgoročno investicijo, ki vam bo pomagala prihraniti precej denarja, ki ga boste lahko potrošili v druge namene.