Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda VAILLANT aroTHERM VWL 55/3 – 155/3 A

AroTHERM je kompaktna inverterska toplotna črpalka zrak voda, ki za svojo vgradnjo potrebuje malo prostora in se jo v celoti vgradi izven objekta. Znotraj so potrebni le želeni moduli in bojler oz. vsebnik za sanitarno vodo.

VAILLANT aroTHERM VWL 55/3 – 155/3 ANjene linije so zasnovane po modernih trendih, zato je zelo primerna tudi za moderne novogradnje, saj je njen videz zelo privlačen za oko. Zaradi inverterske tehnologije ne potrebuje zalogovnika za ogrevanje. Uvrščena je v razred učinkovitosti A, kar pomeni, da se z njeno uporabo zmanjša potrošnja električne energije tudi do 70 % v primerjavi s primerljivimi ogrevalnimi sistemi.

Nižja potrošnja električne energije je možna predvsem zato, ker se ta toplotna črpalka optimalno prilagaja potrebam ogrevalnega sistema glede na zunanjo temperaturo. Zaradi svojih tehnoloških rešitev pa tudi zelo učinkovito pripomore k ohranjanju okolja.

Ali je primerna tudi za vaš objekt oz. za vas, pa je odvisno od različnih dejavnikov, zato predlagamo, da nas kontaktirate in se dogovorimo za obisk našega mojstra pri vas in da se na licu mesta pogovorite o možnostih vgradnje te toplotne črpalke na vašem objektu.