Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za sanitarno vodo aroSTOR VWL 290/4

Vaillant aroSTOR toplotna črpalka je namenjena za ogrevanje sanitarne vode, in sicer na učinkovit in okolju prijazen način. Deluje na način, da vsrkava topel zrak iz prostora, s čimer hkrati ta prostor tudi hladi. Zato je najprimernejši prostor za postavitev te toplotne črpalke npr. poleg pralnega stroja, ki med svojim delovanjem oddaja veliko toplega zraka.

Vaillant aroSTOR VWL 290/4Ta toplotna črpalka je sicer opremljena z 290 litrskim bojlerjem oz. zalogovnikom za vodo ter z lastno napravo za dogrevanje, v kolikor bi bilo v zraku premalo toplote. Prav tako pa je nanjo mogoče priključiti izmenjevalec toplote, da se ta toplotna črpalka lahko priključi tudi na hišni ogrevalni sistem ali solarni sistem, če bi slučajno bil potreben še dodaten vir toplotne energije. Uhajanje toplotne energije iz zalogovnika pa preprečuje izolacijska pena, ki obdaja vsebnik.

Sam zalogovnik za vodo pa je premazan tudi z magnezijevo zaščitno anodo in ne zgolj z emajlom, zaradi česar je antikorozivna zaščita na najvišjem možnem nivoju, zato je tudi življenjska doba zalogovnika izredno dolga. Kontaktirajte nas in se pozanimajte o možnostih vgradnje te toplotne črpalke pri vas doma.