Pokličite nas:
041 944 610
041 944 610
Pišite nam:
 
Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja
Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka flexoTHERM exclusive in flexoCOMPACT exclusive

Za ti dve toplotni črpalki ni pomembno, kateri naravni vir energije želite uporabljati, saj je možno izkoriščati tako zunanji zrak kot podtalno vodo in tudi toploto zemlje.

Vaillant flexoTHERM exclusive in flexoCOMPACT exclusiveV osnovi se sicer morata ti dve črpalki priklopiti na izkoriščanje toplotne energije iz zemlje, ampak s priključitvijo dodatnih modulov pa ju je možno priključiti tudi na izkoriščanje obeh preostalih virov naravne energije. Zato je dejstvo, da se bo investicija v to napravo zelo hitro povrnila, v nadaljnjih letih uporabe ene od teh dveh toplotnih črpalk pa se bo ogromno privarčevalo na strošku za ogrevanje. Obe se lahko pohvalita z oznako Green IQ, ki pomeni, da izpolnjujeta najvišje zahteve glede trajnosti in omrežnih rešitev.

Gre tudi za ene najtišjih toplotnih črpalk na sploh, hkrati pa sodita tudi med najučinkovitejše toplotne črpalke na trgu. Omogočata tudi daljinski dostop preko aplikacije, ki jo je mogoče naložiti na pametni telefon in podobne naprave. Pozivamo vas, da se obrnete na naše strokovnjake, v kolikor želite izvedeti več o teh toplotnih črpalkah.