Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja

Vodovodne inštalacije

Vodovodne napeljave za hišni vodovod je potrebno vzdrževati

Vodovodne inštalacije je potrebno redno vzdrževati in po potrebi servisirati. Tako kot vse drugo, tudi hišni vodovod, predvsem zaradi korozije cevi, s časom dotraja in ga je potrebno zamenjati. Če želimo, da bo hišni vodovod deloval čim dlje, je potrebno celotne vodovodne inštalacije v hiši pravilno vzdrževati. Da bi nam hišni vodovod dolgo brezskrbno služil, je potrebno poskrbeti že, ko se lotimo napeljave vodovoda. Nestrokovno montirane vodovodne inštalacije nikakor ne bodo pripomogle k temu, da bi hišni vodovod brezskrbno dolgo in dobro deloval. Zato vam vsekakor priporočamo, da se napeljave vodovoda nikakor ne lotite sami, ampak to delo prepustite strokovnjakom. V podjetju Instalacije Štrus vam bomo tako z veseljem pomagali. Oglejte si tudi bogato ponudbo ogrevalnih sistemov, med katerimi vse bolj priljubljene postajajo toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode ali celotnih objektov.
 

Vodovodne inštalacije ne smejo škodovati našemu zdravju

Vodovodne inštalacije ne smejo vsebovati nobenih zdravju škodljivih snovi. Nekatere starejše vodovodne napeljave imajo cevi v katerih je azbest, kar pa ni najbolj prijazno do našega zdravja. Plastične cevi za vodovod, ki se za napeljave uporabljajo danes, so za naše zdravje neškodljive. Zato vam priporočamo, da se v primeru, če imate v vašem domu vodovod z vodovodnimi cevmi, ki vsebujejo azbest, odločite za prenovo celotne vodovodne inštalacije. V našem podjetju vam nudimo vse kar potrebujete za kakovostno izvedbo.
 

Strojne inštalacije za brezskrbno in zdravo bivanje

Hišni vodovod, plinske inštalacije in druge strojne inštalacije prispevajo k udobnemu bivanju prav toliko kot dobro prezračevanje hiše. Strojne inštalacije za vaš dom, ki vam jih nudimo v našem podjetju, so prijazne do okolja in človeka. V našem podjetju vam tudi svetujemo glede tega, katere strojne inštalacije so primerne za vaš dom ali poslovni objekt. Tako imamo v naši ponudbi poleg vodovodnih inštalacij na voljo vse ostale strojne inštalacije, kot so na primer plinske inštalacije, inštalacije za centralno ogrevanje in prezračevalne sisteme.