Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja

Toplotne črpalke cenik

Cena toplotne črpalke je na dolgi rok nizka

Cene toplotnih črpalk se vam mogoče na prvi pogled zdijo visoke, zato se vam zdi, da bi cena toplotne črpalke lahko bila nižja, če bi bila izvedena samogradnja toplotne črpalke. Vendar nikar ne prehitevajte, raje to prepustite strokovnjakom, ki vedo kaj delajo.  Cene toplotnih črpalk vseh vrst so pri podjetju Instalacije Štrus zelo ugodne. V podjetju Instalacije Štrus vam nudimo toplotne črpalke voda voda, zemlja voda, zrak voda in zrak zrak, nekatere izmed njih pa so primerne tudi za gretje sanitarne vode. Ne glede na vrsto je delovanje TČ vezano na naravne vire, kot so podtalna voda, sončna energija in ostali naravni viri, ki so obnovljivi in zastonj, kar vam bo prineslo precejšnji prihranek. Ob upoštevanju prihrankov lahko vidite, da je cena toplotne črpalke v resnici nizka.
 

Cenik toplotnih črpalk in ponudbo vam prilagodimo po ogledu objekta

Cene toplotnih črpalk se razlikujejo glede na vrsto toplotne črpalke. Po opravljenem ogledu objekta se izdela cenik, ki vam je v pomoč pri odločitvi katero toplotno črpalko boste izbrali. Cenik toplotnih črpalk pa naj ne bo edino vodilo, ko se boste odločali, kaj izbrati. Preden se na osnovi cene toplotnih črpalk odločite katero boste izbrali za gretje svoje hiše ali poslovnega objekta, preverite tako delovanje toplotne črpalke zrak voda kot tudi delovanje ostalih tipov teh izvrstnih in učinkovitih ogrevalnih naprav. Le tako boste ugotovili, katera toplotna črpalka je za vas najbolj primerna in od katere boste imeli največ koristi. Da se boste lažje prepričali kateri tip je za vaš dom ali poslovni objekt najbolj primeren, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri  toplotne črpalke. Cenik in ponudbo vam bomo izdelali glede na vaše želje in potrebe.

Že zdaj pa si lahko ogledate cenik toplotnih črpalk NIBE.
 

Predrage cene toplotne črpalke? Cenik je zaradi eko subvencij lepši

Če vas cenik toplotnih črpalk še ni prepričal in se vam cena toplotne črpalke zdi še zmeraj previsoka, ne smete spregledati dejstva, da država nudi subvencije za alternativno ogrevanje in tako spodbuja uporabo naravnih obnovljivih virov. Za več informacij se obrnite na izkušeno strokovno osebje v podjetju Instalacije Štrus, kjer lahko dobite tudi vsa ostala dodatna pojasnila o gradnji toplotnih črpalk. Ko boste od vsote, ki bi jo morali investirati v nakup, odšteli višino subvencije in pogledali na toplotne črpalke oz. cenik s ponudbo (le-ta se izdela individualno, saj  zaradi raznolikosti in vrst objektov prihaja do manjših odstopanj v cenah), bo cena toplotne črpalke, ki je za vas najprimernejša, postala še ugodnejša. Z ustrezno izbiro boste prihranili denar, vsi pa bomo tudi živeli v čistejšem okolju, saj uporaba toplotnih črpalk znižuje onesnaževanje ozračja z žveplom, ogljikovim dioksidom, dušikovimi oksidi ter sajami.

Zagotovite si najcenejše ogrevanje s toplotnimi črpalkami!