Za vaš objekt nudimo
optimalno rešitev
 
Širok nabor storitev za celovito rešitev
 
BREZPLAČEN ogled in svetovanje
 
ZNIŽAMO vam stroške ogrevanja

Talno ogrevanje

Talno ogrevanje za manjše toplotne izgube

Talno gretje je smiselno predvsem za novogradnje. Gre za nizkotemperaturni sistem ogrevanja, ki lahko poteka v različnih kombinacijah. Bistvena je namembnost objekta. Prav tako je zanj in njegove sestavne dele (plošče in cevi) vitalnega pomena izračun toplotnih izgub. Tako lahko plošče in cevi sploh opravljajo svoje delo.

 
Plošče in cevi za talno ogrevanje

Cevi in plošče so pomembni elementi za kvalitetno talno ogrevanje. V ponudbi našega podjetja so na tem področju na izbiro raznovrstni visoko kakovostni artikli. Kvaliteta cevi za talno ogrevanje in posamezne plošče so za učinkovito talno gretje ključnega pomena.

 
Talno gretje je učinkovito in varčno

Talno gretje ima več prednosti. Udobje in prijetnejša talna temperatura zelo pozitivno zaznamujeta tovrstno ogrevanje. Ponudba pri našem podjetju vam tako omogoča nabor produktov, preko katerih boste prihranili tudi več kot 50% energije. Tudi pravilna in kvalitetna regulacija temperature je bistvenega pomena za optimalno delovanje talnega ogrevanja.

 
Velika izbira kakovostnih cevi

Znanje in kvalitetni sestavni deli, kot so npr. cevi in plošče, pri učinkovitosti ogrevanja igrajo zelo pomembno vlogo. Pri nas poskrbimo za sestavne dele in strokovno montažo, zato nas brez zadržkov kontaktirajte.

Nudimo vam tudi visoko kakovostne toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode ali celotnega objekta. Ogrevanje s toplotno črpalko postaja vse bolj priljubljeno, saj je visoka le začetna investicija, nato pa se kmalu pričnejo prihranki.